Ny teknologi - polerte messingprodukter

Når vi går videre med nye produkter, utvikler vi også nye teknologier.Sammenlignet med vanlige produkter har de messingpolerte produktene egenskapene til glattere, mindre utsatt for rust og tynnere.

For messingprodukter er det laget ved en spesiell prosess.Først av alt er det krav til materialet til metallet: forskjellig fra vanlig støpejern, hvis produktet skal brennes i messing, trenger det et spesielt materiale;Det er også krav til temperatur, behov i 270 grader Celsius temperatur, i forhold til den generelle produkttemperaturen er lavere;I tillegg har tykkelsen på produktet også sine spesifikke krav.

Messingpolerte produkter øker en poleringsprosess.Polering - vanligvis ved bunnen av polsk, for ytterligere å fjerne overflaten av arbeidsstykket til en fin ruhet, slik at den har en høyere glans, til speilet glanser.Det er ingen åpenbar metallslitasje på overflaten av arbeidsstykket under poleringsprosessen.Som med polering, kan polering deles inn i flere kontrolltrinn, delt inn i innledende polering, finpolering, speilpolering for å møte ulike etterbehandlingskrav.I mange tilfeller er den første poleringen av arbeidsstykket poleringsoperasjonen. Ved polering produserer høyhastighetsrotasjonen av poleringshjulet og arbeidsstykkets friksjon høy temperatur, slik at metalloverflaten plastisk deformasjon, og dermed jevner overflaten av støpegodset. jern, samtidig males den ekstremt tynne oksidfilmen på overflaten av metallet som umiddelbart dannes ved oksidasjon i den nærliggende atmosfæren ned gjentatte ganger, og blir dermed lysere og lysere.

""


Innleggstid: 16. februar 2022